Unicolor mat

0.00770.00

  • Geen verzendkosten
  • Beschikbaar in maar liefst 66 kleuren!
  • Kies zonder rand als de mat in een uitsparing in de vloer komt te liggen
Wissen
- +
Categorie:

Beschrijving

Voor een mat op maat bent u bij MatMeester aan het goede adres. Bepaal de maat en maak een keuze uit onze 66 kleuren. Met een mat op maat wordt een groot gedeelte van het vuil en vocht van de schoenen van uw bezoekers tegengehouden. Uw vloer blijft zo veel langer schoon. 

Deze mat van MatMeester bestaat uit 100% PET-polyester. 50% van deze vezels bestaat uit gerecycled polyester van PET flessen. De kleuren worden permanent in de vezels van het tapijt verzegeld. Dit in combinatie met de StainStopper technologie zorgt dat er geen sprake is van kleurverlies. De zware kwaliteit van de mat zorgt voor uitstekende vocht en vuil absorptie.

De unicolormat wordt indien gewenst geleverd met een rubber achterkant en rubberen rand. Dit voorkomt dat de mat zijn model verliest en dat er vuil en vocht op de ondergrond komt. Ook zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de mat goed op zijn plaats blijft liggen. Als de mat in een uitsparing in de vloer komt te liggen kies dan voor een mat zonder rand.

De mat is geschikt voor binnen & buiten gebruik.
Beschikbaar in 16 voordelige standaard maten. Afwijkende maten ook mogelijk, vraag hiervoor een offerte aan. Maximale grootte 200x550cm