Logomat

0.00875.00

  • Geen verzendkosten
  • Geen opstart / instelkosten
  • Kies zonder rand als de mat in een uitsparing in de vloer komt te liggen
Wissen
- +
Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een professionele binnenkomer? Dan bent u bij MatMeester aan het goede adres! Laat een mat bedrukken met uw logo en geniet van alle bijkomende voordelen. U straalt al professionaliteit uit bij de deur, en groot deel van het vuil en vocht van de schoenen van uw bezoekers wordt al tegengehouden door er alleen maar overheen te lopen. Dat betekend dat uw vloer veel langer schoon blijft!

Deze logomat van MatMeester bestaat uit 100% PET-polyester. 50% van deze vezels bestaat uit gerecycled polyester van PET flessen. De kleuren worden permanent in de vezels van het tapijt verzegeld. Dit in combinatie met de StainStopper technologie zorgt dat er geen sprake is van kleurverlies. De zware kwaliteit van de mat zorgt voor uitstekende vocht en vuil absorptie.

De logomat wordt indien gewenst geleverd met een rubber achterkant en rubberen rand. Dit voorkomt dat de mat zijn model verliest en dat er vuil en vocht op de ondergrond komt. Ook zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de mat goed op zijn plaats blijft liggen. Als de mat in een uitsparing in de vloer komt te liggen kies dan voor een mat zonder rand.

De mat is geschikt voor binnen & buiten gebruik. 

Beschikbaar in 16 voordelige standaard maten. Afwijkende maten ook mogelijk, vraag hiervoor een offerte aan. Maximale grootte 200x550cm